Зеленському вистачило календарного року, щоб поставити країну на "порошенківські" рейки. За цей рік свого президентства він зумів розчарувати людей настільки, що вже наздогнав свого попередника.

Про це розповів блогер і журналіст Ігор Лєсєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір"

"Зеленський зраджує саму ідею справедливого очищення влади. Ту саму ідею, на хвилі якої він рік тому і став президентом. Ось подивіться на цього діяча. Яків Смолій – голова Національного Банку України. Його на цю посаду призначив Порошенко. До цього Смолій був першим заступником у Гонатервої. Підтримував політику своєї шефині. А це і девальвація гривні, і масове закриття банків, і висновок мільярдів в офшори, і створення піраміди ОВДП. Це людина, яка з Гонтарєвою зробила всіх українців біднішими мінімум в три рази. І не поніс за це ніякого покарання", - зазначив він.

Лєсєв зазначає, що "Зеленського вже не проти, щоб цей персонаж залишався", оскільки кандидатуру Смолія підтримує МВФ.

За словами блогера, президент України показав, що він не схожий на свого телевізійного героя, адже посилає на три веселі літери свій власний народ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зеленський всього за рік перетворився на такого собі "міні-порошенка", і вже починає зміщувати інформаційні акценти, підміняючи пріоритети.

"Це суто порошенківська повістка - масове злодійство в країні замінювати лубочною русофобією", - зазначає Лєсєв.

За словами блогера, Зеленський в принципі зміг стати президентом України лише тому, що у нас в країні були Порошенко, Яценюк, Гройсман, Рева і т. д.

"Все це кобло займалося тільки двома речами - сіяло між нами ненависть і одночасно нас же обкрадало. Методично в кожному секторі економіки. Всі ці схеми Роттердам +, вугілля з Білорусії і словацький газ. Рейдерські захоплення землі у фермерів і розкрадання в оборонці. Саме цим жила 5 років Україна при Порошенку".

Через рік ми знову повернулися у ту ж відправну точку, зазначає Лєсєв.

"Порошенко теж до 14 року здавався осудним людиною. І подивіться, що з ним за 5 років відбулося. Наче побував в лабораторії доктора Франкенштейна. І з Зеленським відбувається зараз те ж саме".

За словами Лєсєва, на наших очах відбувається відновлення все тієї ж старої системи, проти якої 75% українців повстали в минулому році.

"І це не помилка, і не слабохарактерність Зеленського. Все набагато гірше. Це - зрада", - констатує блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лєсєв жорстко відреагував на звинувачення Чорновол

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко розкритикував дії уряду Шмигаля