Україну сколихнуло резонансну справу про обшуки у Тетяни Чорновол. Її підозрюють у нападі на офіс Партії Регіонів у 2014 році, яке викликало смерть однієї людини. За останні дні з цього питання висловилися величезна кількість політичних експертів. Один з них – Ігор Лесев, який різко розкритикував дії влади щодо Чорновіл на своїй сторінці в Facebook.

По нашей и вашей Тане Знаете, уж если не стоит, то уже не стоит железобетонно. Ты его и так, и эдак, и поднатягивай, и...

Geplaatst door Игорь Лесев op Vrijdag 10 april 2020

Звинувачення на адресу Чорновол Лесев назвав безглуздими, “як і всі дії зелених людей за минулий рік”. Зокрема, експерт акцентує увагу на тому, що участь у штурмі приймала не тільки вона, але і безліч інших людей. Однак звинувачення висуваються тільки однієї Чорновол.

Тетяна Чорновол, скриншоз з відео НАШ / YouTube
Тетяна Чорновол, скриншоз з відео НАШ / YouTube

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лесев заявив, що перед тим, як висувати подібні звинувачення, спочатку необхідно дати правову оцінку всьому, що відбувалося на Майдані. Було це революцією, державним переворотом або чимось ще. Не просунулося й розслідування вбивств на Інститутській, “справа Нигояна” та інші справи, що стосуються подій 2014 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ДБР повідомило Тетяні Чорновол про підозру у вбивстві

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Чорновол махнула через паркан з колючим дротом: в ГБР такого не очікували.

Також Знай.uа писав, Чорновол з Добкіним згадала "молодість"