Колишня скандальна депутатка Верховної Ради Тетяна Чорновол прикинулась дівчиною Джеймса Бонда. Вона зухвало проникла на територію, що охороняється Державного бюро розслідувань (ДБР) через паркан з колючою проволкою. З'явилося відео ексцентричного вчинку політика, за який їй загрожує до 5 років в'язниці.

Настандартное мислення, творчий підхід до вирішення проблеми, асиметричні та інтелектуальні відповіді - це виділяє багатьох українських політиків.

Але Тетяна Чорновол переплюнула всіх особливих і дозволила собі небачене - проникла на територію, що охороняється ДБР, увірвалася на брифінг і метнула в директора смартфон. При спробі вивести із зали чинила опір правоохоронним органам.

Чорновол у ДБР, фото скріншот з youtube

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Граційно, як кішка зістрибнула з паркану висотою майже два метра, і це на каблуках. Стала, стріпнулась і пішла, наче вона руфер і займається таким щодня. Що ж, тепер жінці доведеться відповідати за незаконні дії перед законом.

Нагадаємо, Чорновол вирушила в Оман шукати докази зустрічі Зеленського з Сурковим: "Обійшла всі готелі п'ятизіркові".

Як повідомляв Знай.uа, Тетяна Чорновол обматюкала журналіста: "Можу і в морду дати", відео.

Знай.uа писав, "Любовний трикутник" Гримчака, Горбатюка і Луценко: розбираємося в гучній справі.