У мережі з'явився вельми тривожний ролик, головним героєм якого стала екснардеп, журналістка і громадський діяч Тетяна Чорновол. У своєму зверненні Тетяна виступила з жорсткими гаслами і закликом до невідомих дій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації у Telegram-каналі Klymenko Time.

Тетяна Чорновол, Фокус
Тетяна Чорновол, Фокус

"Ви все жарти жартуєте, а людина небезпечна для суспільства. Її ізолювати і лікувати потрібно", - наголошується в підписі до опублікованого відео.

"Україна зараз міцно стоїть на ногах, Україна успішно бореться, але навіть якщо б боротьба була безнадійною, все одно треба боротися. Адже колу ти борешся, ти маєш хоча б шанс, коли ти борешся ти не впадаєш у розпач. Адже коли ти борешся, на тобе не чекають жахіття капітуляції, адже тебе вже не буде.", - заявила Тетяна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В кінці відео Тетяна Чорновол дістала автомат, показово перезарядила його, і на фоні почала лунати патріотична музика.

Нагадаємо, Тетяна Чорновол обматюкала журналіста: "Можу і в морду дати", відео.

Як повідомляв Знай.uа за що насправді затримали Гримчака: у мережі з'явилася шокуюча правда - справа Евромайдана.

Знай.uа писав, "Любовний трикутник" Гримчака, Горбатюка і Луценко: розбираємося в гучній справі.