Колишній народний депутат від партії "Народний фронт" Тетяна Чорновол жорстоко обійшлася з журналістом Сергієм Шевчуком. Після того, як він поставив їй незручне запитання, вона пригрозила йому і використовувала нецензурну лексику.

Відповідне відео з'явилося в мережі.

Питання про нагородний автомат, з яким до політику звернувся журналіст, викликало неабияке роздратування Чорновол. "Ви не журналіст, ви - піда*аст", - незворушно сказала Чорновол, повторивши лайка ще раз після того, як журналіст перепитав, що вона сказала.

Тетяна Чорновол
Тетяна Чорновол

Тетяна Чорновол заявила, що такі, як Сергій Шевчук не можуть бути журналістами і додала, що не відноситься до журналіста з повагою.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я до вас з повагою не ставлюся. Мене обурює, коли такі, як ви, називають себе журналістами. Я за це можу і в морду дати", - пригрозила Чорновол і попросила Шевчука вибачитися за те, що він компрометує роботу журналіста.

Відео словесного нападу Тетяни на своїй сторінці в соцмережі розмістив колега "потерпілого" Дмитро Кучер, журналіст видання "Правовий контроль України".

"У неї погляд божевільний", "А чому мадам каже "Я ТОБІ не Тетяна"? Тобі. Це рогулине тикання — як розпізнавальний знак", "А не Тетяна не бентежить? Вона Вася, чи що? На Ви вони розмовляють тільки зі своїми тарганаит, напевно", – розмірковують в коментарях.

Нагадаємо, Пальчевський відзначився гучною заявою про заміну Гончарука: "Юля заходить?".

Також Знай.uа писав, що Зеленський погодився давно: в Інтернет злили секретні документи щодо Формули Штайнмайера.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що легендарний містик озвучив пророцтво про Третю світову, винен Трамп: все живе під загрозою.