Скандальна зрадниця України, депутатка Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська продовжує скаржитися, невідомо кому, на те, що її інтерв'ю для українського журналіста Дмитра Гордона викликало великий резонанс. Колишня "прокурорша Криму" розцінює справи української прокуратури як "погрози".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

"Звична реакція для нинішніх українських правоохоронців — займатися симуляцією. У мене складається таке враження, що вони живуть і працюють у віртуальному світі (як колись колишній мер Києва Леонід Черновецький). Прокуратура — віртуальна, справи — віртуальні, розслідування — теж віртуальне. Після інтерв'ю Дмитру Гордону віртуальна "Кримська прокуратура" в черговий раз через інтернет анонсувала про якісь кримінальні справи проти мене. Мені достовірно нічого про це не відомо. Подібні заяви (як і образи "Поклонська — бойовик, терорист...") розцінюю як погрозу і чинення тиску на мене з політичних мотивів і у зв'язку з виконуваними мною посадовими обов'язками. Це помста за мою відмову виконувати злочинні накази осіб, які організували державний переворот в Україні в 2013 - 2014 роках і збройним шляхом захопили владу в країні.", - пише Наталія Поклонська.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

Варто нагадати нашим читачам, що скандальна депутатка Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала заяву СБУ, в якому йшлося про те, що ініціатором скандального інтерв'ю був саме журналіст Дмитро Гордон. Відповідне повідомлення вона опублікувала на своїй Facebook-сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гіркін і Поклонська викопали яму Путіну — зробили послугу СБУ.

Як повідомляв Знай.uа Гордон після Поклонської защебетав з терористом Гіркіним і нарвався на праведний гнів українців.

Знай.uа писав, Поклонська не витримала нападу і "зірвалася з ланцюга" – "Дихайте і рахуйте".