Колишній прокурор незаконно анексованого Російською Федерацією Криму Наталія Поклонська в суботу, 7 вересня, заявила, що незаконно засудженого в Росії за "тероризм" Олег Сенцов був вимушено звільнений, так як в іншому випадку ніхто б не повернув додому російських ув'язнених.

"Звільнення Сенцова - це вкрай вимушена міра і швидше виняток з правил, щоб повернути додому наших хлопців, викрадених київською владою і незаконно утримуваних в тюрмах", - заявила Поклонська.

Поклонська, яка була державним обвинувачем на суді Сенцова, стверджує, що українець планував страшний злочин, яке могло привести до величезних жертв.

Депутатка вважає, що в Україні готові зробити з Сенцова національного героя, хоча особисто для неї "він назавжди залишиться терористом, слабаком і боягузом, який нишком готовий направити зброю на жінок, старих і дітей".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Росії Олега Сенцова незаконно засудили до 20 років ув'язнення. Режисера звинувачували в організації терактів в Криму.

Нагадаємо, збуджена Поклонська розповіла про нічну пригоду зі святим.

Як повідомляв Знай. ua, Поклонська потрапила в немилість Цукерберга з-за Захарченко, подробиці.

Також Знай. ua писав, що Наталю Поклонскую кинув чоловік.