“Екс-прокурор Криму” Наталія Поклонська під час одного з останніх інтерв'ю назвала Україну "окраїною Росії". Уривок з інтер'ю Поклонської користувачі виклали в соцмережі, передає УНН.

“Україна — це Росія, Україна — це окраїна Росії, там живуть люди, такі як і ми.... Вони хочуть розмовляти рідною російською мовою. Вони хочуть зберігати наші традиції, вчити нашу історію, виходити 9 травня на парад разом з ветеранами Великої вітчизняної Війни”, - заявила Поклонська.

За словами екс-прокурора Криму, Україна, Білорусія і Росія “неподільні”.

“Ми — один народ”, - вважає Поклонська.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Луценко розповів. що нагуляла Поклонська в Криму

"Поклонській оголошено підозру за порушення законів. І це не тільки державна зрада, але і стаття 438 - військові злочини", - заявив Генпрокурор.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Поклонська по кличці "Ополченочка": "ЛНР" презентувала скандальний фільм, мережа вибухнула від сміху

Свої акторські способности вирішила перевірити всім відома Поклонська депутат Державної думи Росії, екс-прокурорка Криму, уродженка Луганської області. Саме вона виконала головну роль у художньому фільмі "ЛНР" "Ополченочка".

Також "Знай.uа" писав, що П'яний дебош і нецензурна лайка: Поклонська голосно вилетіла з Держдуми

Так, 13 вересня Комітет Держдуми з регламентом скасував комісію по контролю за доходами, яку очолювала всім відома "Няша". Також була розформована комісія з етики. Замість них у нижній палаті парламенту буде створена єдина комісія, яка візьме на себе функції скасованих робочих груп. Скандально відомої російської депутатше, "няше" Поклонської доведеться залишити посаду "заступника голови комітету Державної думи з безпеки і протидії корупції". Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на свої джерела в керівництві фракції "Єдиної Росії".