Одіозну депутатку російської Держдуми від анексованого Криму Наталю Поклонскую не пустили у Японію. Їй відмовили у візі. Про це заявила сама "експрокурор".

39-річна Поклонська поскаржилася на те, що японські дипломати при цьому не захотіли коментувати відмову у візі.

"Дуже довго думали і потім відмовили без пояснення причин", – обурилася вона.

Як стверджує російська депутатка, в Японію вона зібралася нібито для того, щоб познайомитися з країною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми повинні бути відкриті і мати можливість комунікувати для встановлення істини. На дворі XXI століття, а не часи "залізної завіси", що пішли в історію", – заявила Поклонська.

"Хотіла побачити Володимира Зеленського на інавгурації імператора Японії, але не дають візу. Готуємо законопроект про заборону аніме", – пожартувала у своєму Telegram-каналі Поклонська.

Крім того, на цю ситуацію також відреагували представники українського центру "Миротворець".

"Через те, що зрадниця Батьківщини Наталія Поклонська знаходиться в Чистилищі сайту "Миротворець", Японія відмовила їй у візі. Зрадників японці не люблять", – вказується в повідомленні.

Нагадаємо, що в понеділок 21 жовтня Володимир Зеленський відправився з офіційним візитом до Японії. Глава держави пробуде там до 24 жовтня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, відвідав інтронізацію імператора Нарухіто і провів зустрічі з лідерами інших країн.

Також портал Знай.uа писав, колишній чоловік Наталії Поклонської Іван Соловйов став на захист всіх чоловіків. Він звинуватив жінок у прояві агресії по відношенню до дітей і чоловіків.