Бізнесмен, журналіст і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський вважає, що Зеленському не вдасться утримати владу в країні в режимі моноблоку. Відповідну заяву він зробив в ефірі передачі Прайм на 112.

"Запасу міцності у держави не виявилося. Так у медицині, боляче грюкне владі, особливо коли пройде якийсь час. Пам'ятайте, МВФ вимагав порахувати як були витрачені гроші? Якщо наші порахують, то МВФ ще буде винен, але якщо вони почнуть рахувати із залученням когось, то сто відсотків вилізе щось. Такі наслідки для нової влади можуть бути якщо не фатальними, то катастрофічними. Що хорошого у всьому цьому? Єдине, що я бачу добре, що і президент Володимир Зеленський і люди, які його оточують, розуміють, що в режимі моноблока утримати владу в країні їм не вдасться. Якщо не розуміють – нагадуємо з екрану", - говорить Пальчевський.

Бізнесмен висловився щодо Шулявського мосту і заяви мера Києва, що на його ремонт виділили 1,6 млрд гривень.

"Можна було міст до міста Дніпро і назад за такі гроші. І ось задаються питанням: так як вони можуть, ці клоуни? Однак у цьому році треба прийняти рішення, ми, як Україна, як українці, знову підемо, як віл, якого тягнуть за кільце в носі, знову голосувати за тих же дурнів або щось будемо робити? Треба зрозуміти, що якість управління залежить від якості освіти", - пояснив він.

Пальчевський вважає, що недосвідченістю народу скористався досвідчений криміналітет. Він вказав на незаконні схеми, коли залучають до будівництва тих фахівців, з якими можна "розпиляти" бюджет.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Південний міст чомусь не ремонтувався під час пандемії і терміново ремонти почалися, як тільки люди поїхали на роботу. І ніхто за це не відповідає. У нас ніхто ні за що не відповідає", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський тицьнув Зеленського носом у мрії українців.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський розклав по поличках приватну власність і націоналізацію.

Також Знай. ua писав, що бурхливої молодості Пальчевського позаздрить вся сучасна молодь.