Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія полюбляє колекціонувати годинники і тримає готівкою мільйони. Про це свідчать дані електронної декларації Арахамії за 2019 рік, поданої до НАЗК.

У сумісній власності з дружиною нардеп задекларував 8 мільйонів гривень готівки, 650 тис. доларів та 100 тис. євро також у готівці. У спільній власності з дружиною Арахамія вказав 250 тис. доларів та 100 тис. євро готівкових коштів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На банківських рахунках у депутата 20 тис. доларів, а минулого року він позичив третім особам 698 тис. грн.

У 2019 році Арахамія отримав 157 334 грн заробітної плати від Апарату ВР. Від зайняття підприємницькою діяльністю він отримав дохід у розмірі 4 724 961 грн, а від відчуження цінних паперів - 870 тисяч грн.

Арахамія також задекларував 623 грн і 8524 грн банківських процентів.

У декларації Арахамія вказав, що його дружина є кінцевим бенефеціаром компанії Global Bay Venture Limited, зареєстрованої на Сейшельських Островах.

У власності політика також - садовий (дачний) будинок у селі Віта-Поштова Київської області площею 295.7 кв. м, квартира в Києві (70. 5 кв. м).

Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, фото Facebook
Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, фото Facebook

Голова фракції "Слуга народу" також задекларував 4 наручних годинники марок Breguet, Rolex, Breitling та Ulisse Nardin.

Вікторія Арахамія, згідно з декларацією, володіє ювелірними виробами брендів Cartier, Bvlgari, Chopard, а також наручними годинниками Rolex і Cartier.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, декларація Тимошенко за 2019 рік – чим похвалилася нардеп крім сережок та 4 земельних ділянок.

Як повідомляв Знай. ua, у Дніпрі п'ять прокурорів втратили квартири одним розчерком пера.

Також Знай. ua писав, що Садовий засвітив жебрацьку декларацію, зате дружина мера Львова "заробила" сім мільйонів.