Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко внесла в декларацію за 2019 рік багато цікавого. Так, 1 червня закінчився термін здачі електронних декларацій і тепер суспільство може в повному обсязі побачити багатства народних обранців і чиновників.

Тимошенко в минулому році заробила 618,3 тис. грн, отримала 461 тис. грн на виконання депутатських повноважень та 76 тис. грн процентів. На банківських рахунках у нього було 729,5 тис. грн, готівкою – 290 тис. грн. Крім того, Тимошенко отримала 5,5 млн дол. у вигляді компенсації шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років.

Народний депутат ще в минулому році орендувала житловий будинок в Київській області. Крім оренди у неї є право власності 4 земельних ділянки.

Також Тимошенко задекларувала вісім ювелірних виробів: сережки Mikimoto, Cartier і Chanel, кільце Van Dinh, підвіска Chopard, намисто з перлів, кільце з перлами, сережки і каблучка з коштовним камінням.

Чоловік Юлії Тимошенко – Олександр за 2019 рік зміг отримати 304,6 тисяч гривень іноземного доходу, 4,6 млн грн доходу від підприємницької діяльності, 86 грн відсотків, 2,2 млн грн доходу від відчуження рухомого майна, 43 тис. грн страхових виплат.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Юлія Тимошенко внесла в свою електронну декларацію 150 мільйонів гривень. У поясненні було зазначено, що таку величезну суму політик отримала від американської компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко поповнила ряди жінок-олігархів, у декларації лідера "Батьківщини" знайшлося.

Як повідомляв Знай. ua, лідер "Батьківщини" зазначила, де взяла "купу зелених".

Також Знай. ua писав, що Тимошенко вислизнула відпочити на карантині.