ВГО "Асоціація платників податків України" стала власником знаку Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платників податків". Про це йдеться на офіційному порталі громадської організації.

Зазначається, що отримання Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платників податків" було підтверджено відповідним свідоцтвом.

"Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України» інформує громадськість, що стала власником знаку Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків», що підтверджено Свідоцтвом № 274943 та знаку Статуетки у вигляді жіночої постаті – символу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків», яка поєднує у собі образ України та образ Слави, що підтверджено Свідоцтвом №274944", - йдеться у повідомленні на офіційному порталі.

У ВГО "Асоціація платників податків України" також підкреслили, що отримані Свідоцтва зареєстровані в Держреєстрі свідоцтв України на знаки для товарів і послуг 27 квітня 2020 року та видані Мінекономрозвитку, торгівлі та сільського господарства України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці будуть платити податки за новою системою.

Як повідомляв Знай. ua, Офіс президента домовився з "Довирой" про підтримку в Раді в обмін на земельні гроші.

Також Знай. ua писав, що Закон про зміни до Податкового кодексу обговорюється, країні потрібна дерегуляція.