Народний депутат і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко показала свою нову вишиту маску, в якій прийшла на роботу. Відповідний пост з фото нардеп опублікувала в Instagram.

Вона зазначила, що вимушений дрес-код теж може бути стильним і розповіла, хто їй подарував даний аксесуар.

"Хто сказавши, що вимушений дрес-код не може бути вишуканим? Вісь яку красу презентувала мені сьогодні донька одного з колег) Дякую, дорога!", - написала нардеп.

Шанувальники Тимошенко не пройшли повз публікації і написали чимало компліментів. В тому числі українці відзначили стильний образ нардепа і її вишуканість.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дуже стильна маска", "Вэльми вишукано!", "Захоплююсь Вами", "Дуже гарно ,вам пасує", "Красива вишивка", "І в мене така сама. Гарно!", "Юлія , потрібно Вас у президенти!", "Ви як завжди дуже вішукана!", "Юля красуня", - написали коментатори.

Раніше народний депутат і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала українців з Днем української вишиванки. Пост про те, що в різні часи означало.

"Сьогодні День української вишиванки. Був у нашій країні годину, коли вдягання вишиванки було громадянським вчинком, сповненим ризику. За це могли заарештувати, або внести до списку "неблагонадійних". А потім, пізніше, були й такі часи, коли вишиванку вдягали, щоб отримати посаду чи зробити політичну кар’єру", - пише Юлія Володимирівна.

Тимошенко зазначила, що вишиванка пережила важкі часи, і дні ганебної популярності. Вона назвала вишиту сорочку чистою красою, чистою енергією і силою Українського серця, Українського духу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко розкрила містичне походження української вишиванки.

Як повідомляв Знай. ua, чим похвалилася нардеп крім сережок і 4 земельних ділянок.

Також Знай. ua писав, чтпро Тимошенко розкрила містичне походження української вишиванки.