Народна депутатка України, голова партії "Голос", перша заступниця голови комітету з питань цифрової трансформації Кіра Рудик була помічена на протестах під стінами Верховної Ради, у той час як у парламенті відбувалися слухання. Примітно, що представниця "прогресивної" партії вирішила скористуватися піротехнікою для привернення уваги.

Про це повідомляє Telegram-канал Pavlosky News.

Для залучення уваги нардепка стала біля згорілого поліцейського автомобіля (його раніше сюди притягли протестувальники і спробували спалити) і запалала димовухою.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

"Я вдячна вам, що ми були єдиним голосом, який вимагає справедливості і єдиних правил для всіх і того, щоб ми жили безпечно в своїй країні", - сказала лідерка партії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Схоже, що натовпу войовничі настрої жінки сподобалися - імовірно, люди не надто обізнані щодо попередньої діяльності нардепки.

Наприклад, нещодавно очільниця партії "Голос" Кіра Рудик засудила скасування медреформи та назвали це відкатом у часи Януковича та Богатирьової.

"Медреформу скасовують, так і не розпочавши. Це ніяке не виправлення помилок, це повний відкат у часи Януковича і Богатирьової. Пацієнти так і не побачать якісних безоплатних послуг у лікарнях, а медики - так і не побачать нормальних зарплат. Повернутися до так званого “історичного фінансування” - це повернутися до корупційних схем, до управління в ручному режимі і до зрівнялівки. Ті, хто десятиліттями руйнували медицину, й далі хочуть доїти бюджет і забирати гроші в чесних і професійних лікарів, які два роки готувалися до реформи і хотіли працювати ефективно і прозоро. Влада втекла від відповідальності і навіть не спромоглася запустити одну з ключових реформ у країні", - написала Кіра Рудик на своїй сторінці у мережі Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіра Рудик показала, де Україні взяти мільярди доларів без кредитів МВФ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дайте людям повернутися на роботу: Кіра Рудик з "Голосу" вказала на помилки влади.

Також Знай.ua писав, "Ні капітуляції!": розлючений натовп у Запоріжжі оточив будівлю СБУ.