Народний депутат від фракції "Голос" Кіра Рудік розкритикувала українську владу через "тупі" підходи до боротьби з коронавірусом в Україні, а точніше неефективний карантин.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Коли я йшла в політику, я думала, що ми погано живемо, тому, що у владі всі крадуть. Тепер я розумію, що проблеми у відсутності логіки, компетенції, та стратегії. Ми ж розуміємо, що перевірка документів на вулицях не має жодного відношення до вирішення проблеми. Ми просто спостерігаємо за цим невпевненим барахтанням і намаганнями зробити "ЩОСЬ", поки самі займаємося закупками масок, харчуванням людей похилого віку, підвозом лікарів та ін. Заходи влади неефективні", - написала вона.

Коронавірус, фото: МВС України
Коронавірус, фото: МВС України

Водночас депутатка назвала низку тих правил, які, на її думку, будуть ефективні та мінімізують зараження коронавірусом та забезпечать нормальне функціювання держави:

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Потрібно: залишити вдома людей з груп ризику (літніх людей, вагітних, людей з хронічними хворобами). Максимально повертати до роботи всіх інших - поклавши на підприємства задачу забезпечити максимальний рівень захищеності. Забезпечити персональним захистом лікарів та почати масове тестування на вірус".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які головні симптоми коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Мендель зізналася, що Володимир Зеленський відправить до Італії не тільки медиків.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відправляє українських медиків до Італії.