Спеціальний кореспондент "Української правди" Євген Руденко відреагував на резонансу ситуацію навколо фотографії президента України Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що напередодні журналістам "УП" вдалося зробити кілька знімків з українським лідером, коли останній займався спортом, а точніше робив розтяжку. В результаті ці світлини викликали резонанс та перетворилися на різноманітні меми, а саме видання почали "хоронити".

"Отже, поки Зеленський насолоджувався красою Кам'янець-Подільського, він навіть не підозрював, що соцмережі ховали інститут президентства, а заодно і "УП". Громадськість і деяких колег з інших ЗМІ (що найсмішніше у всій цій історії) обурила фотографія президента, зроблена мною під час розтяжки Зеленського після пробіжки в Хмельницькому.

Одна із резонансних світлин

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хочете вірте, хочете - ні, але в усьому цьому не було ні краплі стьобу. Не було навіть думок обігравати цей звичайний, взагалі-то, знімок в заголовку, в підписі під фото і в самому тексті", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, журналіст наголосив, що насправді глава держави тут ні до чого, а винні українці зі своїм прийняттям Зеленського:

"Ваші фантазії, інтерпретації побаченого і меми - це проблема вашого сприйняття президента Володимира Зеленського, вашого ставлення до нього. Ще це проблема якості вашого почуття гумору і, можливо, навіть вашого рівня культури. Загалом. Дякую за хайп на порожньому місці. І так - українську журналістику погубила не УП, а відірваність від реальності".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський похизувався на всю Україну, як "посьорбав" унікальної юшки – "Це вищий пілотаж"

Як повідомляв портал "Знай.ua", поки Ляшко розбирався, Кличко фоткав — Зеленський встряв в історію, крутіше за шаурму на заправці

Також Знай.ua писав, що Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники