Відомий український блогер Сергій Наумович звернув увагу своїх читачів на новий лук колишнього президента України Петра Порошенка. Блогер порівняв сірий "халат" лідера "Європейської солідарності" з костюмом засновника "китайського комунізму" Мао Цзедуном.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Наумовича в мережі Facebook.

Публікація Сергія Наумовича, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Наумовича, скріншот: Facebook

"У Петра Олексійовича вже пішли костюми в стилі Мао Цзедуна. Нагрудні кишені — точнісінько, як у товариша Мао. Непогано, але от військовий картуз би ще сюди додати і буде взагалі шикарно! Незрозуміло одне: навіщо з цих двох мікрофонів прибрали значки п'ятого каналу і телеканалу прямий?", - пише Сергій Наумович.

До речі, такий костюм п'ятий президент України одягнув під час візиту до Вінницького діагностичного центру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що фракція "Європейська солідарність", лідером якої є п'ятий президент України Петро Порошенко, звернулася до столичного голови Віталія Кличка з пропозицією висунути його в мери Києва, а також запропонувала очолити список партії на виборах Київської міської ради. Про це йдеться у зверненні Центрального ради "Європейської Солідарності".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в очікуванні нового сутенера — Лєсєв розповів, як погроми в США відгукнуться в Україні.

Як повідомляв Знай.uа якщо завтра вибори - дослідження показало, як впав рейтинг Зеленського.

Знай.uа писав, Зеленський призначив головою Служби зовнішньої розвідки людину з команди Порошенка.