Як відомо, у суботу, 6 червня, Україна відзначала День журналіста. З нагоди свята президент України Володимир Зеленський провів зустріч у неформальній обстановці, привітав працівників ЗМІ та покатався з ними на велосипедах. В цей же день, ввечері, він зайшов у столичний супермаркет Goodwine за покупками. Про це повідомила ексжурналістка Людмила Архарова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Володимир Зеленський, скріншот Facebook

"Де я можу зустріти президента? У магазині, де купую продукти....Тримаємо дистанцію. Без фото. І люди сьогодні не впізнавали Володимира Зеленського. У м'ясному відділі я відштовхнула охоронця, який м'яко обмежив вхід... а на улюбленому відділі сиру мені стало цікаво, кого так охороняють. У масці можна залишатися непоміченим", - написала вона.

Також Архарова розмістила відео, на яких можна помітити, що глава держави вивчає асортимент м'ясного відділу, а поруч стоїть візок з досить великою кількістю вже обраних продуктів.

[embed]https://www.facebook.com/100000116448764/videos/4478831512130686/[/embed

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Geplaatst door Lyudmyla Arkharova op Zaterdag 6 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує узаконити в Україні приватні армії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський розповів про відставку Авакова.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський назвав можливих кандидатів на посаду міністра освіти та науки.