Скандально відома зрадниця України, колишня "прокурорша" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська знову взялася замилювати своїм підписникам голови інформацією та враженнями про нещодавнє інтерв'ю для журналіста Дмитра Гордона.

Як виявилося у Наталії прокинулося почуття іронії, і звичайно, такою подією потрібно похвалитися. Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Уважно вивчивши моє інтерв'ю Дмитру Гордону, прокуратура Автономної планети Марс підготувала мені нову підозру про захоплення галактичної енергії. У свою чергу прокурор "Автономної Республіки Крим" (планета Земля, Житомир або Київ) щиро порадів моїй розповіді в інтерв'ю про затримання Сенцова, Кольченка та ін. за замах на скоєння масового вбивства людей шляхом вибуху на території Гагарінського парку в Сімферополі 9 травня 2014 року. Але тут же засмутився, коли згадав, що аполітично мислить, і блискавично став друкувати мені нове звинувачення.", - заявила Поклонська.

Наталія Поклонська вирішила також зробити декілька компліментів на адресу Дмитра Гордона, однак їй вже важко відійти від образу "бойовика".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

"В даній ситуації найвигідніше положення у Дмитра Гордона, який утер носа слідопитам — показав усім, що можна бути ввічливим і галантним, слухаючи думку іншої людини. І головне — не змушений зараз фабрикувати кримінальні справи проти "бойовика" Поклонської. P. S. Враховуючи позитивний результат реформи правоохоронної системи, проведеної в Грузії Михайлом Саакашвілі, можливо, йому під силу і українське "правосуддя"? Чи страшнувато?", - додала Поклонська.

Варто нагадати нашим читачам, що Поклонська відреагувала на заяву СБУ, в якій йшлося про те, що ініціатором скандального інтерв'ю був саме журналіст Дмитро Гордон. Відповідне повідомлення вона опублікувала на своїй Facebook-сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гордон загіпнотизував Гіркіна і Поклонську на інтерв'ю – Кашпіровський навчив.

Як повідомляв Знай.uа невгамовна Поклонська знову увімкнула пропагандистську шарманку - "Відразу після замаху на життя...".

Знай.uа писав, Зеленського змушують закрити лігво кремлівських паразитів, замилюють очі просто в Україні.