В Українському католицькому університеті вирішили звернутись до президента особисто щодо затягування з призначенням міністра освіти і науки і пояснив влади, в якому чолі сьогодні потребують педагоги України. Про це йдеться на на офіційному сайті УКУ.

"Україна заслуговує міністра освіти і науки, який або яка буде мати мандат довіри від освітнього середовища. Може, президентові варто задуматися над тим, чому гідні професіонали, яким під силу вирішувати завдання освіти на національному рівні, на цю високу і престижну посаду не подаються?" - йдеться у повідомленні.

В УКУ висловили власну точку зору, якого міністра освіти і науки сьогодні потребує Україна.

"Міністр освіти і науки повинен бути відданим принципам академічної чесноти, творчої свободи, нетерпимості до плагіату тощо. Кандидат на посаду міністра повинен усвідомлювати, що освіта може бути успішною лише за умови, що вона спирається на два крила: хороші знання і високі етичні стандарти. На одному крилі "птах" української освіти літати не зможе ", - підкреслює ректорат УКУ.

Тимчасово виконуюча обов'язки  міністра освіти і науки України Любомира Мандзій, фото: МОН
Тимчасово виконуюча обов'язки  міністра освіти і науки України Любомира Мандзій, фото: МОН

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це має бути людина з характером, не боятися плисти проти течії, не поступитися в догоду політичній кон'юнктурі, відстоювати право студентів на якісну освіту.

сестра Діогена читає лекцію студентам, фото: Facebook
сестра Діогена читає лекцію студентам, фото УГКЦ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.