Президента Володимира Зеленського та його слуг звинуватили у посиленому розпилі бюджету... того, якого нібито вже і немає. Цього разу ціною життя українців. Таку гучну заяву зробив відомий політолог Михайло Чаплига на своїй сторінці у facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

За словами політолога, з "фонду боротьби з вірусом" вже терміново переписали тридцять мільярдів на... "дороги".

"Пам'ятаєте "фонд боротьби з вірусом"? Так от тридцять ярдів звідти вже терміново переписали на... "дороги" - мабуть вважають, що ми всі-дурні. Один мільярд євро - "на дороги"... З фонду по боротьбі з вірусом... З того, звідки до осені ми повинні були в авральному темпі побудувати лікарні, забезпечити лікарів та оплатити їх працю", - зазначає політолог.

За його словами, Зеленському та слугам потрібно мільярд євро на вибори восени готівкою з бюджету...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy
Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy

"Ціною ваших нікчемних життів. Франція між іншим вже ухвалила, що восени карантину не буде - вони до осені перепідготуються у медичному плані. А в Україні Зеленський теж готується... ярдом євро", - додає він.

А щоб не бути голослівним і занадто емоційним, без перебільшень наводить у приклад Олексія Куща - вже він спокійний як удав і в силу проф підготовки може собі дозволити мати власне дійсно експертну думку: "Смішно було б розраховувати, що те ж дорожнє будівництво, яке в структурі ВВП займає близько 1,5%, а в структурі зайнятості та лише 1%, допоможе подолати кризу. При тому, що більш важливі для економіки сегменти - промисловість і сфера послуг - фактично залишилися без державної підтримки. Зате будівництва і ремонти дозволяють швидко освоїти бюджетні гроші - буквально за кілька місяців можна закатати в асфальт мільярди гривень. Можливо, в цьому весь секрет"...

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.