Дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська вважається першою Леді України. Президент України Володимир Зеленський поскаржився на відсутність законодавства, яке регулює інститут першої леді. Він вважає, що виборці мають розуміти, що вона робитиме в разі перемоги її чоловіка на виборах.

Олена Зеленська, скріншот: facebook.com/olenazelenska.official
Олена Зеленська, скріншот: facebook.com/olenazelenska.official

"Немає законодавства, яке регулює інститут першої леді. Я в цьому впевнений зараз. У першої леді, принаймні в майбутньому, повинні бути обов'язки. Тоді люди, обираючи президента, будуть розуміти, що робитиме перша леді. Не будуть у неї запитувати. Я, до речі, хочу зараз розробити із дружиною та її помічниками законопроєкт і на законодавчому рівні закріпити це питання. Тут не потрібне ніяке бюджетне фінансування", – повідомив президент.

Олена Зеленська, фото Instagram
Олена Зеленська, фото Instagram

За словами президента, його дружина часто зустрічається з безпідставною критикою. Причину цього Зеленський бачить у відсутності законодавства, яке регулює інститут першої леді". Тому він планує разом дружиною та її помічниками розробити відповідний законопроект, щоб "люди, обираючи президента, розуміли, що буде робити перша леді".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася в коханні, і президент тут ні до чого – "Найкрасивіший..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська розлютила українців новою зачіскою - "Карантин тільки для бидла?"

Також Знай.ua писав, що Олена Зеленська видалила ці фото, ставши першою леді: архівні кадри.