Президент України мав намір спеціально заразитись коронавірусом, щоб на власному прикладі показати, як це бути зараженим. Володимир Зеленський намагався таким чином показати, що робить хвороба.

Про ідею зараження коронавірусом на власному досвіді Зеленський розповів в інтерв'ю "Українській правді". Таким чином президент хотів, щоб люди зрозуміли, що коронавірус не чума і щоб не було депресії в суспільстві.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

"Я хотів на собі пройти цей етап. Щоб людям було легше. Коли був у нас момент депресії, ми зібралися. Я запропонував нашим: "Давайте, я захворію, мене відразу ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли – це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я крізь себе пропущу, покажу. На самому початку був момент дуже страшний, коли люди вважали, що ми всі помремо", – розповів Володимир Зеленський.

Зеленський, фото УП
Зеленський, фото УП

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак від цієї ідеї відмовилися. Каже, що це би був перебір, тому вирішили, що занадто. Також, за словами Зеленського, такий його крок не пробачила би сім'я.

"Сказали б, що я божевільний. І, в принципі, були б праві", – резюмував Володимир Зеленський.

На початку спалаху епідемії в Україні люди були нажахані масовим зараженням людей. Страх смерті доводив українців до депресій, коронавірус порівнювали із чумою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський вирішив "узаконити" першу леді - що відтепер зможе дружина президента.

Як повідомляв портал Знай.ua, рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.