Народний депутат Борислав Береза розкритикував президента України за намір спеціально заразитися коронавірусом, щоб на власному прикладі показати, як це бути зараженим. Як відомо Володимир Зеленський намагався таким чином показати, що робить хвороба.

Ідею зараження коронавірусом на власному досвіді Зеленського Береза розкритикував на своїй сторінці в facebook. І навів на його погляд топ самих безглуздих обіцянок.

"Я хотів на себе пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: "Давайте, я захворію коронавірусом, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли – це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу", - сказав президент в інтерв'ю УП.
"Я хотів на себе пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: "Давайте, я прийду у відділення поліції в Кагарлику, мене зґвалтують і дадуть в морду. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли – це страшно, ти можеш стать жертв поліцейського свавілля, тебе погано. І я через себе це пропущу, покажу", - сказав президент.
"Я хотів на себе пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: "Давайте, я поїду в Херсон і мене обіллють кислотою. А потім Венедиктова буде дивитися на мене і по-іншому поставиться до справи Гандзюк. І проживу це нормально". Щоб люди в Генпрокуратурі розуміли – це страшно, ти можеш опинитися на цьому місці, тебе погано. І я через себе це пропущу, покажу", - сказав президент.
"Я хотів на себе пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: "Давайте, я місяць проживу на 5000 гривень і буду купувати продукти тільки в АТБ. А після цього місяця мене відразу ізолюємо в "Good wine" у відділі хамона. І проживу це нормально". Щоб люди у ВР, Кабміні і в Офісі президента розуміли – це страшно, ти можеш не працювати на мене і тобі буде погано. І я через себе це пропущу, покажу", - сказав президент.

Зеленський, фото УП
Зеленський, фото УП

Однак від цієї ідеї відмовилися. Каже, що це був би перебір, тому вирішили, що занадто. Також, за словами Зеленського, такий його крок не пробачила б сім'я.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще
"Гарні ідеї - вони безцінні. Особливо для того, хто звик мислити сценами із сценаріїв. Але для тверезомислячих людей це виглядає... загалом, ще одне дно", - підсумував Береза.

Повідомлення політика вже зібрав майже 4 тисячі лайків і сотні обурливих коментарів.

"Чергова сцена, де він грає роль президента. Небезпечно, що вистава може провалиться разом з країною", - написала Ірина Виноградова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що збирався заразитися коронавірусом - "Це не чума".

Як повідомляв портал Знай.uа, рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.