Президент Володимир Зеленський і прем'єр Денис Шмигаль вважають, що виголосивши гучні заяви про допомогу малому і середньому бізнесу та створення сотень тисяч робочих місць, далі все якось само собою вирішиться. Влада не усвідомлює реального масштабу кризи і безробіття, який вжі наступили.

Про це заявив український бізнесмен, екс-депутат Київради Олексій Давиденко на своїй сторінці у Facebook.

Давиденка обурила розіграна Зеленським комедія про те, що він нібито хотів заразитися коронавірусом, щоб на власному прикладі продемонструвати людям, "що це страшно".

Бізнесмен запропонував президентові послухати малих підприємців, які ночами не сплять через те, що їхній бізнес прогорів завдяки епідемії і недолугій політиці влади.

″Нехай би пару годин послухав. Повір. Тобі б боти Порошенка здалися б ангелами″, - написав Давиденко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами бізнесмена, після бравої заяви Шмигаля в кінці травня про стратегію для бізнесу, прем'єр спить спокійно - ″адже він 500 тисяч робочих місць вже створив″.

Давиденко пропонує надати слово на засіданні Кабміну ″таким підприємцям, які не сплять без снодійного″, щоб вони повернули владу в реальність.

″Мені здається влада не усвідомлює реальний масштаб кризи і безробіття, який вже ТУТ.
Вони думають, що 5000 нових безробітних кожен день - це десь далеко. Вони думають, що стратегію підтримки бізнесу можна писати місяцями. Вони думають, що все якось само собою вирішиться і у людей в шкарпетках лежать мільйони″.

Позвонил знакомый: - Привет, Леша! - Привет, Саня! Сто лет не слышались. - У меня к тебе конфиденциальная просьба. -...

Geplaatst door Алексей Давиденко op Dinsdag 9 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що збирався заразитися коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.uа, рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Також Знай.ua писав, Зеленський зізнався, як ставиться до Бандери