Депутати і представники влади повинні бути прикладом для народу. Проте якщо у нас будуть такі “приклади”, як мер Миколаєва, стає страшно за культуру наших людей. Олександру Сенкевичу, очевидно, не вистачає виховання, якщо він дозволяє собі такі “виступи” на сесіях депутатів міської ради, як це було в останній раз.

Олександр Сенкевич вступив у дискусію з депутатами, проте прийти до консенсусу сторони так і не змогли. В результаті мер Миколаєва, мабуть, так розлютився, що вирішив показати своє ставлення до всіх присутніх в залі, показавши середні пальці на двох руках.

“Часом задаюся питанням, може мені треба говорити в мікрофон якоюсь іншою мовою? Можливо, варто змінити манеру мовлення? Або ще краще, посадити поруч сурдоперекладача, який буде пояснювати вам ось це ось все?” – таку гнівну тираду видав Сенкевич. Однак оскільки сурдоперекладача в залі не виявилося, мер вирішив пояснити “ось це ось все” жестами, як вміє. Не завадило б сходити на курси сурдоперекладу.

Нагадаємо, Кличка звинувачують у держзраді

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко підловили на брехні у Київраді

Також Знай.іа писав, що у Кличка з'явився новий радник: мер Києва "пригрів" Луценка.