Президент України Володимир Зеленський, який раніше перейшов на особливий режим роботи через зараження дружини коронавірусом, б’є на сполох через боротьбу з інфекцією.

На офіційному сайті глави держави йдеться, що 13 червня Зеленський зібрав членів Кабміну і представників правоохоронних відомств на термінову нараду.

"Вже третю добу у нас значно вище кількість лабораторно підтверджених випадків зараження. Я просив визначити причину, і чекаю від вас прогнозів і рішень", – сказав президент.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Крім того, Зеленський віддав розпорядження, які можуть стримати поширення інфекції серед українців.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Зеленський, фото УП
Зеленський, фото УП

"Треба ретельно перевіряти магазини, ринки, громадський транспорт – місця, де можуть бути скупчення людей. Відповідальність за ці скупчення – на установах і платформах, які повинні забезпечити безпеку, прописану Кабінетом міністрів", – підкреслив Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що політолог показав, як Зеленський та його "слуги" посилено пиляють бюджет - "Ціною ваших нікчемних життів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.