Президент Російської Федерації Володимир Путін, якого, швидше за все, чекає так зване "обнулення" термінів, знову став головним героєм жартів. Президент країни-агресора перетворився на "Гостю з майбутнього".

Так, приводом для їдких коментарів стало раритетне фото Володимира Путіна, зроблене ще в 1999 році. На знімку, який було зроблено під час міжнародного авіасалону "Макс-99" під Москвою, можна побачити молодого Володимира Путіна в безглуздій кепці.

Фотографію опублікував блог "Історичні фото" в мережі Twitter.

Путін на міжнародному авіасалоні "Макс-99", фото: Twitter
Путін на міжнародному авіасалоні "Макс-99", фото: Twitter

"Голова Уряду РФ Володимир Путін (праворуч) на Міжнародному авіасалоні "Макс-99" Жуковський, Московська область, Росія. Серпень 1999 р", - йдеться у підписі до курйозного фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі з гумором відреагували на публікацію і порівняли молодого Путіна в безглуздій кепці з лиходієм з фільму "Гостя з майбутнього".

"В думках про майбутні розпили", "Прочитав зрадник уряду", "Фото доботоксної епохи", "Чого пику-то скривив? Думає, як на цих літаках грошей розпиляти?", "Вижив після цього фото фотограф?", "Г*вно якесь", "А що це за військовий зліва? Курить в громадському місці", "Тут ще прототип. Живий...", "Адже стільки було натяків, але тупі холопи все одно обрали цю паск*ду президентом", - жартують вони в коментарях під фото.

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter
Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter
Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кілька сотень проти армії Путіна – легендарне визволення Маріуполя від "руського міра".

Як повідомляв Знай.uа у Росії пропонують відкусити голову Путіну за пару тисяч рублів.

Знай.uа писав, кремлівські пропагандисти звели мир до Казахстану і КНДР – хто насправді привітав Путіна.