Громадська активістка Маруся Звіробій, якя загрожує безпеці президента Володимира Зеленського "обпаскудила" українського лідера, назвавши його "зеленою сволотою". Так, Маруся Звіробій, відзначилася вчора черговими погрозами на адресу Президента, заявила, що її зламали.

Софія Федина і Маруся Звіробій, скріншот з You Tube
Софія Федина і Маруся Звіробій, скріншот з You Tube

Особисто я думаю, що злом був здійснений з допомогою залишеної без нагляду пляшки пива. А далі дика природа взяла своє. Про це написала подруга Марусі Софія Федина.

Після публікації в телеграм каналах поста Звіробій про погрози на адресу дітей Президента та жорсткої реакції в Офісі Президента. Її подруга Федина вирішила в терміновому порядку врятувати свою подругу і написала пост, що Звіробій зламали і підставили, але тільки пост був опублікований два дні тому, а після публікації в телеграм каналах і ЗМІ відразу ж вилучений. Спроба з'їхати на вийде і доведеться вже відповідати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
"Прочитала антисемітські висловлювання на телеграм сторінці Марусі Звіробій. Поговорила з нею-виявляється сторінку хакнули. Фсбшні хакери прогресують. Не здивуюсь, якщо наступними об’єктами атак стануть мої сторінки. Напевне комусь бракує матеріалів до нашої справи", - написала Федина.

За словами Звіробій, український президент знущається над рідними і дітьми Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко і ветеранів Грищенків.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Якщо сказати людськими словами, то Звіробій не проти, щоб президент із родиною виїхав до Ізраїлю, у повідомленні також йдеться про знищення Зеленським української держави.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Гроза" Зеленського Маруся Звіробій опустила президента нижче плінтуса - "Два дебіла, думає, що царь".

Як повідомляв портал Знай.uа, Держбюро розслідувань вручило повідомлення про підозру нардепу Софії Федині у справі щодо загрози життю Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Федина публічно звернулася до Зеленського через оголошену їй підозру від Державного бюро розслідувань.