Історик, політичний аналітик Валерій Соловей висловив свою точку зору відносно того, що Зеленський веде переговори з Кремлем через Єрмака. Про це він розповів в інтерв'ю на Politeka Online.

"Зеленський абсолютно точно веде переговори з Кремлем. Намагається вести гру якусь з США, але Сполученим Штатам зараз точно не до Зеленського, а ось Кремлю абсолютно точно є до нього справа. І з ним постійно знаходиться в контакті. Не безпосередньо з ним, а з головою Офісу Єрмаком Росія постійно контактує. Не Росія вцілому, а саме Кремль", - каже історик.

Соловей стверджує, що Єрмак вважається дуже підходящої для Росії фігурою і його всіляко вітають.

"Єрмак завербований ФСБ. Вербувальні підходи почалися ще до того, як він став головою Офісу президента. Мета Єрмака – заробити, як правило стають агентами не з ідейних міркувань. А мета Кремля дуже проста – ввести Україну міцно в російську орбіту", - каже Соловей.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На його думку, Кремль переконаний, що на даний момент події розвиваються дуже міцно і дуже успішно.

"Зеленському просто пропонують дилему або ти йдеш назустріч або ми почнемо посилювати тиск. В тому числі військове тиск", - каже історик.

На думку фахівця, Зеленський розуміє, до чого його ведуть і щосили намагається чинити опір.

"Він обіцяє і відтягує. Але ви не забувайте, у нього дуже неврівноважена психіка, він знаходиться під впливом психоактивних речовин, які дозволяють його ж оточення їм маніпулювати", - говорить він.

Соловей стверджує, що не є особливим секретом, що Зеленський знаходиться під впливом речовин і що навіть відомо, хто передає йому ці речовини і це дуже впливова людина з його оточення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нардеп Лерос розповів, як у Єрмака і Тищенко закінчилася "епоха бідності".

Як повідомляв Знай. ua, слідом за Зеленської тести на коронавірус здали Резніков і Єрмак.

Також Знай. ua писав, що Зеленський випив кави з Єрмаком та Ляшка за 34 тисячі.