Українська громадська активістка, ветеранка АТО Маруся Звіробій опублікувала на своїй Telegram-сторінці черговий допис, у якому накинулася на президента України Володимира Зеленського.

"Цей п*ц г*вно, давайте іншого вибирать, бо тут вже без варіантів!" - написала діячка.

На днях Звіробій, відома за судовим позовом Зеленського проти неї, опинилася в епіцентрі гучного скандалу, пов'язаного з антисемітськими висловлюваннями і словами про розправу над його сім'єю.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обережно, текст перенасичено лайливою лексикою.

"Два дебіла ето сіла! Просто нагадую, поки ти зелена сволота знущатимешся над рідними і дітьми Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко і ветеранів Грищенків - ТИ ПДР@С І ТВОЯ БАБА ПДР@С І ДІТИ ТВОЇ Н*Х ТУТ НІКОМУ НЕ ВПАЛИ! УЙ **УЙТЕ В ІЗРАЇЛЬ ПОКИ ВАС ЯК ЦАРСЬКУ СІМ'Ю (бо ти ж думаєш шо ти царь) ЗА НОГИ НЕ ПІДВІСИЛИ ЗА ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ!!!", - йшла мова у повідомленні.

Звіробій, фото: youtube
Звіробій, фото: youtube

Цікаво, що соратниця Звіробій Софія Федина написала, що акаунт її подруги був зламаний.

Це пізніше опосередковано підтвердила й сама Звіробій, написавши про ситуацію наступне:

"Хороший був пост! Хто написав молодець! Видаляти було не треба!!! З'явись свідком по нашій попередній справі хоч на одне засідання! І я тебе приглажу пупсик за кожного! Будеш одгрібать раб колаборанський від вільних людей. Цьом бл*ть, дрібнота".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський попередив Зеленського про наслідки бездіяльності та нападки Звіробій - "Горітимуть шини".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марусі Звіробій одягли браслет, суд поклав на жінку-воїна низку обов'язків.

Також Знай.ua писав, що Джокер виклав листування з Марусею Звіробій - обіцяє "валити" Зеленського.