Відома волонтерка Маруся Звіробій сьогодні прийшла до ДБР на допит у справі про погрози президенту Володимиру Зеленському. Також журналістам під стінами ДБР вона розповіла, що за нею стежать

У своїй заяві Звіробій зазначила, що ДБР допитує її, як не держслужбовця.

"Чому мене допитує ДБР, як не держслужбовця, на сьогоднішній день мені не пояснили... Хотілося б роз'яснити, що відбувається, я до них іду, йду, питаю, питаю, от піду ще раз запитаю", - сказала Звіробій.

Маруся Звіробій, Facebook
Маруся Звіробій, Facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Також вона заявила, що за нею стежать і до неї підсадили хлопчика, який сідає і п'є цілу годину якийсь компот і сидить на "вушному" і слухає про що говориться.

"За мною стежать. Ось, наприклад, після суду над Яною (військової медсестрою Дугарь, яка є підозрюваною у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета - ред.), я відлучилася зі знайомими, і до нас підсадили хлопчика, буває дуже часто останнім часом, коли якийсь хлопчик сідає і п'є цілу годину якийсь компот і сидить на "вушному" і слухає, про що ми говоримо. Я вже їх розпізнаю", - розповіла Звиробий.

Нагадуємо, що вчора адвокат однієї з підозрюваних у справі про вбивство Павла Шеремета Юлії Кузьменко оприлюдним розшифровку розмови, яка фігурувала серед доказів, наведених під час брифінгу МВС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підозрювана у вбивстві Шеремета Кузьменко терміново написала листа матері покійного журналіста

Також "Знай.ua" писав, що Київський суд виніс нове рішення стосовно Кузьменко, що загрожує підозрюваній у справі Шеремета.