Київський апеляційний суд залишив під вартою волонтера та водночас медика Юлію Кузьменко, яка підозрюється в резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Зауважимо, що Кузьменко та ряд інших осіб: вокаліста та добровольця Андрія Антоненко, волонтерку Яну Дугар, подружжя ветеранів війни на Донбасі Інну та Владислава, учасника Майдану Євгена Акастелова та відомого артиста Антіна Мухарського підозрюють у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета.

Кузбменко, фото - hromadske
Кузбменко, фото - hromadske

Наразі ж Київський суд залишив у силі рішення Печерського райсуду Києва про тримання Кузьменко під вартою. Зауважимо, що коли колегія із трьох суддів винесла рішення, то присутні у залі кричали "Ганьба".

Нагадаємо, що Київський апеляційний суд 20 грудня мав розглядати апеляційну скаргу Владислава Добоша, адвоката Юлії Кузьменко, на рішення Печерського районного суду Києва про утримання Кузьменко під вартою строком на два місяці. Однак, засідання так і не почалося через те, що в суд не з'явилися прокурори

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі Шеремета Антоненко відмовляється давати показання

Також Знай.ua писав, Нацполіція похвилинно продемонструвала затримання Антоненка, якого підозрюють у вбивстві Шеремета