Київський апеляційний суд у п'ятницю, 20 грудня, мав розглядати апеляційну скаргу Владислава Добоша, адвоката Юлії Кузьменко, підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета, на рішення Печерського районного суду Києва про утримання Кузьменко під вартою строком на два місяці.

Засідання так і не почалося через те, що в суд не з'явилися прокурори, повідомляє "Страна".

Суддя заявив, що колегія суддів не встигла ознайомитися з матеріалами справи, які передали з Печерського суду. На засідання не зʼявилися прокурори, до суду також не доставили ще одного підозрюваного Андрія Антоненко.Тому суддя переніс розгляд на 24 грудня на 12:00.

У відповідь адвокат Кузьменко Владислав Добош запропонував зробити перерву на кілька годин, щоб прокурори змогли прибути до суду, а судді — ознайомитися з матеріалами справи.

Добош заявив, що не покине зал суду до тих пір, поки справа не буде розглянута. Також адвокат подзвонив генеральному прокурору Руслану Рябошапці, щоб той направив до суду прокурорів і Рябошапка пообіцяв направити.

Юлія Кузьменко, адвокати, а також волонтери та бійці, які прийшли її підтримати - всі залишилися чекати приїзду прокурорів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Адвокат Владислав Добош сказав, що у нього є сумніви, що прокурори приїдуть.

"Поки справа не розглянуть по суті, я нікуди не піду", - заявив Добош.

Адвоката Добоша також підтримала екс-нардеп Оксана Корчинська, яка виступає поручителем Кузьменко.

Тим часом підтримка Кузьменко блокує зал суду, щоб конвой не зміг забрати Кузьменко. Судячи з усього, її і не забирають, щоб не провокувати конфлікт.

Нагадаємо, поліція затримала ймовірного замовника вбивства Шеремета

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі Шеремета Антоненко відмовляється давати показання

Також Знай.ua писав, Нацполіція похвилинно продемонструвала затримання Антоненка, якого підозрюють у вбивстві Шеремета