Правоохоронці затримали ймовірного організатора замаху на бізнесмена Михайла Чекурака у Косові на Івано-Франківщині. За цією справою також проходять Інна та Владислав Грищенки, що мають позивні "Пума" та "Буча". Крім того, подружжя фігурує у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Інформацію про затримання імовірного організатора повідомили адвокат Владислава Грищенка Віталій Ковальчук та пресслужба Нацполіції.

За даними ресурсу, зловмисника затримали минулого тижня. Його ім’я – Василь. Щодо прізвища, то слідство називає його "громадянин Ш."

Суд уже обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Слідство у цій справі триває.

Нагадаємо, що ЗСУ перейдуть на нову систему харчування.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, десятки тисяч українців змушені зимувати без субсидій: у Кабміні пояснили, чому так відбувається.

Також портал Знай.ua писав, що Мінцифри зробило словник мережевого сленгу: "меми" та "сторіз" стануть зрозумілими усім.