Стало відомо, що шостий апеляційний адміністративний суд розблокував перехід на нову систему харчування в ЗСУ. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони.

Нова система харчування в ЗСУ

Так, суд скасував постанову Окружного адмінсуду Києва щодо відмови скасування заходів забезпечення позову. Предметом спору є визнання незаконним наказу Міноборони про перехід військових частин, установ та закладів на нову систему харчування.

До того ж, у Міноборони додали, що перехід на систему продовольчого забезпечення військовослужбовців по каталогу продуктів є однією з основних реформ ВСУ. При розробці концепції системи був врахований досвід організації харчування миротворчих контингентів, у тому числі армій країн-учасниць НАТО.

Нова система харчування в ЗСУ

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Слід зазначити, що на сьогоднішній день на цю систему переведені вже 73 військові частини. 285 військових частин повинні були перейти на цю систему на підставі наказу, дію якого було зупинено до середи, 11 грудня.

Нагадаємо, що збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляв портал Знай.ua, полковник Збройних сил України Олексій Ноздрачов днями потрапив у дуже гучний скандал, який закінчився для нього відстороненням від службових обов'язків.

Також портал Знай.ua писав, що командування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України прокоментував ситуацію навколо затримання Андрія Антоненко за підозрою у вбивстві журналіста Павла Шеремета.