Міністерство цифрової трансформації на своїх сторінках у соціальних мережах започаткувало нову рубрику для літніх людей.

В новій рубриці міністерство знайомитиме людей, переважно літніх, з сучасним сленгом користувачів інтернету. Бо, як повідомляється, часто здається, що молодь та літні люди розмовляють різними мовами. Відтак, міністерство взялось роз’яснювати старшому поколінню, що це за "пости", "сторіз" та "меми", про які говорить молодь. Щотижнево на сторінці міністества у Facebook буде з’являтись пояснення нового терміну.

#мінцифра У нас – нова рубрика! Часто здається, що ми зі старшим поколінням говоримо різними мовами. Коли вони не...

Geplaatst door Міністерство цифрової трансформації України op Zondag 15 december 2019

"Ми самі відповідаємо за цифрову грамотність наших рідних", - додали в міністерстві.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, що головний герой нового мультфільму режисера Азіза Джиндані "Король Віслюк" в українському перекладі говорить висловами президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".