Адвокат затриманої у справі про вбивство Шеремета Юлії Кузьменко Владислав Добош на своїй сторінці Facebook оприлюднив повний текст розмови, уривки якої показували на брифінгу МВС.

За словами Добоша, у цій розшифровці видно контекст, у якому говорилось все те, що надали на брифінгу правоохоронці. При чому обговорювалась одразу низка тем, першою з яких був стан української армії, який, за словами співрозмовниць, опустився до рівня, гіршого, ніж у 2014-му році.

Згодом жінки перейшли на тему протестів “проти капітуляції”, які “частково організував Петро Порошенко” та зазначили відсутність результату цих акцій в плані тиску на чинну владу. Саме після того в Кузьменко та її співрозмовниці виникла ідея організувати напад силовиків на когось з волонтерів. І обрали для цього Марусю Звіробій, проти якої також відкрито кримінальну справу. Наскільки серйозно Кузьменко та її співрозмовниця ставились до цього обговорення, судити важко, оскільки під час розмови час від часу обидві жінки сміялись.

Ну що ж Друзі! На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т, в якій...

Geplaatst door Влад Добош op Woensdag 25 december 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Свою публікацію Добош доповнив коментарем: “І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа! І де тут Шеремет?! Питання кому це вигідно?!”.

Нагадуємо, що вчора Юлія Кузьменко подала на Міністерство внутрішніх справ до суду через заяву міністра Арсена Авакова, який в ефірі телепрограми “Свобода слова Савіка Шустера” 13 грудня сказав, що Кузьменко відмовилася надавати свідчення у справі вбивства Шеремета.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підозрювана у вбивстві Шеремета Кузьменко терміново написала листа матері покійного журналіста

Також "Знай.ua" писав, що Київський суд виніс нове рішення стосовно Кузьменко, що загрожує підозрюваній у справі Шеремета.