Одна із п'яти підозрюваних у справі вбивства журналіста Павла Шеремета заявила, що не причетна. Вже три роки минуло після загибелі журналіста.

Волонтер і медик Юлія Кузьменко написала лист матері загиблого журналіста просто з в'язниці. Лист оприлюднив у Facebook її адвокат Владислав Добош.

Лист матері Шеремета

"Ми з вами не знайомі особисто, але, на жаль, знайомі заочно. Я не буду писати і переконувати Вас, що я тут не при чому. Я просто хочу висловити Вам своє щире співчуття. Ви пережили те, що боїться пережити кожна мати більше всього на світі. Смерть своєї дитини. Ви три роки після цього спостерігали імпотенцію нашої структури МВС у розслідуванні його смерті. Вибачте, але Вам доведеться знову побачити, що смерті вашого сина роблять шоу з нашою участю. Вибачте нашу країну за це. Тримайтеся", - написала Кузьменко.

Також підозрювана побажала, щоб одного разу матері Шеремета показали справжніх вбивць, щоб вона могла подивитися їм в очі...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шеремет, фото - Уніан
Шеремет, фото - Уніан

Як відомо Юлію Кузьменко назвали "закладчицею" вибухівки. Експерти провели проведено ряд експертиз. Психологічна підтвердила, що дитячий лікар могла бути кілером, портретна (на підставі камер відеоспостереження) не змогла дати однозначну відповідь, експертиза ходи назвала докази "умовно достатніми".

Нагадаємо, що підозрюваний у вбивстві Шеремета терміново звернувся до матері покійного журналіста: "Страждали невинні..."

Як повідомляв портал Знай.ua, журналіст навів шокуючі дані, які все міняють у вбивстві Шеремета.