В мережі з'явилася чергова інформація стосовно резонансного вбивства українського журналіста Павла Шеремета. Так, з'ясувалося, що дівчина яка робила знімки камер та жінка, яка підкладала вибухівку, - це ймовірно одна й та ж особа, пишуть журналісти "Слідства.Інфо".

Як відзначається, на замовлення українських правоохоронців відомий британський експерт Іван Бірч провів дослідження ходьби жінок, які зафіксовані камерами спостереження до того, коли стався вибух. І слід зауважити, результати вражають.

Фото трьох жінок

Згідно з експертизою виходить так, що жінка, яка робила фото відеокамер, особа, яка підкладала бомбу, а також та, яка ймовірно підірвала машину – є, з великою вірогідністю, одна й та сама людина.

Також, як повідомляється, наразі правоохоронці затримали дві жінки, і одна з них, ймовірно не причетна до вбивства. Окрім цього, стверджується, що ця експертиза не була згадана минулого тижня під час оприлюднення нових доказів у справі вбивства Павла Шеремета, а це є досить підозріло.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, суддя Вовк взяв самовідвід у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Він повинен був обрати запобіжний підозрюваному Андрію Антоненку.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрювана в убивстві Шеремета Юлія Кузьменко зробила у суді сенсаційне зізнання

Також Знай.ua писав про те, ким є затримані підозрювані у вбивстві Шеремета, та що про них відомо