У Києві правоохоронці затримали відомого військового медик та водночас українську волонтерку Юлію Кузьменко. Підозрюється, що саме вона причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета. Окрім цього, за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, затримали ще ряд осіб, які можуть бути причетні до вбивства. Серед них також фігурує й колишній АТОвець Андрій Антоненко.

Зауважимо, що ще у 2016 році відомий український журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху. Так, невідомі заклали вибухівку йому в автомобіль.

Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time
Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time

Наразі на власній Facebook-сторнці адвокат Влад Добош написав, що волонтерку Юлію Кузьменко затримали та підозрюють у причетності до вбивства журналіста.

"Затримано Юлію Кузьменко в підозрі співучасті вчинення якогось вбивства! Лікарку, волонтерку! Їду до неї додому, має бути обшук! Це пісец", – написав адвокат.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наразі, як відомо, затримано і АТОвець Андрій Антоненко. Окрім цього, які підкреслюється, щонайменше в чотирьох осіб проводяться обшуки.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, особливий статус Донбасу: Рада прийняла остаточне рішення.

Як повідомляв Знай.uа між Шепелєвим і Малаховим розгорілася недитяча ворожнеча через Фріске: чого не пробачив колишній співачки.

Знай.uа писав, Юзік зі "Слуги народу" зганьбився на місці жахливої пожежі в Одесі: епічне відео.