Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звернув увагу на сучасне життя країни, на те, як в даний момент проходять судові процеси, як дотримуються правових норм. Гройсман навіть заявив, що країна "котитися до прірви".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Гройсмана у мережі Facebook.

Публікація Володимира Гройсмана, скріншот: Facebook
Публікація Володимира Гройсмана, скріншот: Facebook

"Останнім часом відбувається багато судових процесів, які суспільство сприймає як політично вмотивовані. І такі процеси можуть стати кроком у прірву, не має нічого спільного з верховенством права! Це шлях, який віддаляє Україну від цього справедливого правосуддя ні до чого доброго не приведе! Країні потрібна справедливість, а не помста. Чесні рішення, а не шоу!", - пише Володимир Гройсман, тим самим натякаючи на свого колишнього наставника Петра Порошенка.

Також варто нагадати нашим читачам, що в ефірі програми "Право на владу" український політик Нестор Шуфрич, який був присутній у студії віртуально через підозри на Covid-19, заступився за експрезидента України Петра Порошенка. Народний депутат нагадав, що які б скандали оточували колишнього главу держави зараз, в його родині все-таки сталося горе.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лещенко виявився любителем гострих відчуттів? Кулак для анала побачили всі.

Як повідомляв Знай.uа українські нардепи показали свої "скріпи" - Рада виступила проти криміналізації злочинів щодо ЛГБТ.

Знай.uа писав, Шуфрич заступився за Порошенка: "Ми повинні поважати...".