Президент Олександр Лукашенко на відкритті меморіального комплексу заявив, що існують сили, які хочуть порушити суверенітет Білорусі.

Про це повідомляє БЕЛТА.

У Білорусі відбулось офіційне відкриття меморіального центру, який побудували на місці спаленого нацистськими військами у часи Другої Світової війни села Ола. На відкритті зібрався цвіт білоруської нації, зокрема перші політики. Президент республіки, Олександр Лукашенко, у своїй промові, окрім офіційних привітань, історичного екскурсу приголомшив слухачів тезою, що у внутрішні справи Білорус прагнуть затесатися зовнішні сили.

За словами Лукашенка, йому складно повірити, що в мирний час іноземні сили можуть посягати на суверенітет держав, у цьому випадку Білорусі. Тому Лукашенко наголосив, що Білорусь - незалежна суверенна держава, а тому має повне право захищати свої кордони і внутрішні інтереси.

Фото БЕЛТА
Фото БЕЛТА

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Тому Лукашенко закликав білорусів не розслаблятися, не втрачати пильності і знати, що він не дозволить уярмити білоруський народ.

"Не розслабляйтеся. Пам'ятайте, що навколо ще так багато людей, які через заздрощі, через те, що їм не подобається наш народ, тому що ми говоримо про свою незалежність, проводимо свій незалежний курс, будуть намагатися обов'язково влізти в наші справи. Ми нікому не повинні дозволити в черговий раз повернути нас під батіг і одягнути в лапті", - сказав перший, єдиний і чинний президент Білорусі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик розсипався у компліментах Лукашенку - "Мужик зі сталевими яйцями".

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко знайшов дієвий спосіб зупинити епідемію – "Не цілуй інших жінок".

Також Знай.ua писав, що Лукашенко назвав єдиний спосіб припинити війну на Донбасі – "Щоб не розпочалася різанина…"