Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що українська влада має розглянути також "непопулярні" способи щодо припинення конфлікту на Донбасі, але найкращим варіантом буде – це вибори на окупованих територіях.

Про це пише видання Діалог.

Відтак, за його словами, не тільки Зеленський, а й вся українська влада повинні піти на "непопулярний крок" і провести вибори на Донбасі, аби відновити територіальну цілісність. Водночас, він запевнив, що знає, чому і досі цього не сталося.

Лукашенко, фото з вільних джерел
Лукашенко, фото з вільних джерел

"Еліта і керівництво України дуже роз'єднані, і президенту Зеленському просто не дадуть нічого зробити. Треба сісти, голову в руки взяти і подумати, як це зробити, щоб, давайте говорити відверто, і Росії зберегти обличчя, і щоб різанина не розпочалася", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лукашенко також вважає, що головною ускладненою ситуацією є втручання в конфлікт США. без їх позиції і згоди "буде складно щось вже робити".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ворог на Донбасі перестав проявляти вогневу активність — бійці ЗСУ насторожені вранішньою тишею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українську армію призвуть не лише школярів, хто потрапить під приціл цієї весни.

Також "Знай.ua" писав, що Донбас терміново закривають на карантин, в'їзди і виїзди перекриють вже завтра.