Президент Росії, військовий злочинець Володимир Путін очікує, що візит президента України в Москву рано чи пізно відбудеться.

Телеканал “Росія-1” показав фільм “Росія. Кремль. Путін”, в якому президент РФ відповідав на різноманітні запитання. Так, одним із запитань було, чи вважає Путін, що президент України коли-небудь знову нанесе офіційний візит до Москви. На що він відповів: “Я думаю, що це неминуче. Звичайно, це відбудеться, питання - коли. Але ми почекаємо”.

Окрім того, Володимир Путін відреагував на заяву президента України Володимира Зеленського, сказану в січні 2020 року у Польщі. Тоді відбулось міжнародне святкування 75-ліття звільнення нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау. Президент Зеленський сказав: “Польща і польський народ першими - першими - відчули на собі наслідки злочинної змови тоталітарних режимів. Це призвело до початку Другої світової війни і дозволило нацистам запустити смертоносний маховик Голокосту".

Путін, фото: Getty Images
Путін, фото: Getty Images

Саме цю фразу прокоментував Путін такими словами: “Применшувати значення того, що зроблено українським народом в ході Великої вітчизняної війни, а саме це і було зроблено чинним президентом України - це означає завдати серйозну моральну рану всім, хто дорожить героїчним минулим українського народу”.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кремль, більше того, офіційно заявив, що Путін телефонував Зеленському і в телефонній розмові дорікнув йому за цю фразу такими словами: “[за] спотворення історичної правди про події Другої світової війни”.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Путін обламав Зеленського і всіх українців всього однією відповіддю - "Це задоволення".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Обнулення" взяло своє, Путін довів росіян до сліз - "Гостя з майбутнього".

Також Знай.ua писав, що Путін їде до України: вже відома причина.