З'явилася інформація, що в понеділок, 22 червня, приблизно о 14:00, кілька ветеранів полку "Азов" відвідали так званий офіс "Партії Шарія", який розташовано у центрі міста Житомир на Михайлівській вулиці. Українські воїни хотіли провести "бесіду в цілях профілактики".

Проте в результаті між ними і представниками партії сталася сутичка, проти ветерана "Азова" використовували сльозогінний газ. Також на тілесні ушкодження нарвався лідер обласного осередку "Партії Шарія" Сергій Нікулін.

Конфлікт у Житомирі "Партії Шарія" і ветеранів "Азова", скріншот: YouTube
Конфлікт у Житомирі "Партії Шарія" і ветеранів "Азова", скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікувала в мережі користувач мережі під ім'ям Ірина Коцюба.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Я проти партії Шарія, але в "Спорттоварах" працює безліч людей, які в спеку дихали газом... Хлопці, коли розбираєтеся між собою, не наражайте на небезпеку інших", – написала Ірина в Facebook.

Інцидент стався вдень - близько 14:00 у торговому центрі "Спорттовари" на Михайлівській — саме там на третьому поверсі розташовано офіс "Партії Шарія".

Ось як пояснили подію самі нападники: "Ситуація така — хлопці прийшли поспілкуватися, а "представники шаріка" почали принижувати учасників АТО, запшикали хлопців газовими балонами, у відповідь отримали опір, – розповів на умовах анонімності українським журналістам один з учасників вищеописаних подій.

Представники скандального політика Анатолія Шарія ситуацію офіційно поки ніяк не коментують.

Ось що розповіли про інцидент в прес-службі Національної поліції в Житомирській області: "На місце пригоди виїжджали працівники поліції. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушень статті 194 (пошкодження майна) та стаття 125 (легкі тілесні ушкодження). Триває встановлення причетних осіб та їх місце знаходження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський познайомив українців з чорними дірками в оточенні Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Супрун і Ніцой показали "гниле нутро" Шарія, українці прозріли.

Знай.uа писав, били вудками: у Києві сталася жорстка сутичка між прихильниками Шарія і полком "Азов".