Міський голова Дніпра Борис Філатов створює дивну партію під назвою "Пропозиція". Мери кількох міст України вирішують йти разом, от лишень не зовсім розуміють, куди саме. А нова українська "партія мерів" від початку є провальною ідеєю.

Таку думку висловив Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір". Він прокоментував інформацію про майбутній установчий з'їзд партії "Пропозиція", яку створили мери кількох українських міст – Дніпра, Чернівців, Кропнивницкого, Миколаєва та Житомира.

Блогер зазначив, що не зрозуміло, за яким принципом ці мери під керівництвом Бориса Філатова вирішили об'єднатися.

"Ось хто такий мер міста? З одного боку це господарник… Але він господарник саме тому, що всі 5 років своєї каденції мер вирішує господарські справи. А з іншого боку, мером може стати хто завгодно. Політик, естрадний співак і навіть боксер… Але партія – це ж зовсім про інше. Партія ставить ідеологічний вектор розвитку. Партія дає орієнтири руху для широких мас населення", - підкреслив Лесєв.

Лєсєв окреслив ідеологічну платформу будь-якої української партії - ставлення до ринку землі, війна на Донбасі, зниження або підвищення податків. Натомість робота мерів полягає в іншому, зазначає блогер.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"А лагодження каналізації - це не платформа. Тут немає і не може бути дискусії. Каналізації повинні працювати, дороги будується, парки відкриватися. Це і є пряма робота мерів. А нам намагаються продати ідею робочого унітазу як нову ідеологію".

Лєсєв підкреслив, що нічого не має проти мерів як таких, особливо враховуючи, що вони "абсолютно легітимні, і мешканці міст самі можуть оцінити їхню роботу.

І коли мери створюють свої об'єднання для обміну досвідом - це правильно і зрозуміло. Однак, їхнє об'єднання в партію не приведе ні до чого доброго, впевнений блогер.

"Але партія мерів – це навіть не сова на глобусі. Це союз меча і орала під керівництвом сантехніків. А найголовніше – це чергова спроба людей виставити ідіотами", - підсумував Лєсєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв спрогнозував долю постраждалих від вибуху багатоповерхівки у Києві

Як повідомляв портал Знай.ua, Лєсєв показв, як ″слуги народу″ перетворюють українців на кріпаків

Також Знай.ua писав, Лєсєв прокоментував заяву Шмигаля про продовження карантину