Скандальне відео розмови глави партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка та голови президентської фракції Давида Арахамії про професійні здібності народної депутатки від фракції "Слуга народу" Ірини Аллахвердієвої миттєво стало сенсацією.

Нині ж у мережі з'явилося спільне фото Корнієнка та Аллахвердієвої, їх вже нарекли "дроворубом" і "сосною". Про це свідчить публікація користувачки мережі Facebook Валентини Коваленко.

Корнієнко та Аллахвердієва, скріншот: Facebook
Корнієнко та Аллахвердієва, скріншот: Facebook

"Керівник партії сексі-слуг народу, невтомний "дроворуб" Корнієнко і його колега по партії - "сосна"", - підписала публікацію психолог з Миколаєва Валентина Коваленко.

Також варто нагадати нашим читачам, що після скандалу з Арахамією і Корнієнком, коли вони назвали одну з кандидаток "робочою бабою", в мережі з'явився документ-інструкція депутатам, як можна обговорювати цю подію в ЗМІ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В документі було зазначено, що важливо не допустити втягування у скандал президента України Володимира Зеленського та голови Офісу президента Єрмака, а також вказувати на замовний характер появи цього скандалу і намагатися нівелювати інформаційний привід, намагатися, щоб про дану новину забули через добу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Арахамії та Корнієнку "прилетіло" з соцмереж за "робочу бабу" — знущався весь інтернет.

Як повідомляв Знай.uа історія з "робочої бабою" набирає обертів - українцям показали, як у Зеленського намагаються зам'яти скандал.

Знай.uа писав, Аварія з Lexus, сукня Versace і недобудована квартира — що відомо про "робочу бабу" нардепа Ірину Аллахвердієвою.