Андрій Пальчевський розповів, чи буде співпрацювати з президентською партією «Слуга народу»

Про це громадський діяч повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна». (Щоб подивитися відео - проскрольте вниз)

Пальчевський підтвердив, що дійсно чув про ідею звертатися з пропозицією про співпрацю до «привабливих людей», яку не так давно досить активно обговорювали всередині фракції «Слуги народу».

«Розклад виходить просто чудовий. Мовляв, ми ось тут грабуємо, а якийсь чоловік виступає проти нас. Значить, потрібно зробити, щоб він став одним з нас», - зазначив громадський діяч.

Пальчевський підкреслив, що з ним цей номер не пройде, він не буде співпрацювати з «Слугою народу» на місцевих виборах. Громадський діяч додав, що навіть якщо б йому надійшла така пропозиція, він би її не прийняв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому повертаючись до теми виборів він зазначив, що крім вже існуючих політичних партій, в країні також буде і загальнонаціональний рух, який сповідує центристські погляди. Головним завданням цього руху стане об'єднання України.

Зазначимо, раніше Андрій Пальчевський обурився, що президент Володимир Зеленський потурає своїм друзям, які потрапили у владу, і не може нікого покарати. На його думку, президент не повинен вести себе подібним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський зауважив, що в Україні коронавірус став "класовою хворобою".

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський продовжує критикувати діючу владу та її попередників.

Також Знай.ua писав, що Андрій Пальчевський вказав президенту Володимиру Зеленському на старі граблі.